Jafra
  Delivery time:2-3 days
Add to cart
 • More

*Als peeling voor handen en voeten: een klein scheutje olie in de handpalm daarbij een theelepel fijne kristal suiker dan de handen/voeten goed inmasseren (zonder water), ongeveer 1 minuut, daarna afspoelen met warm water. Deze behandeling kunt u 1 a 2 maal per week herhalen.

  *Voor je haar: een scheutje in de hand en in de haarpunten knijpen, 10 minuten laten inwerken en dan normaal wassen (doe dit niet vóór een permanent.) *als bescherming voor de zon, knijp wat olie in het haar en het zal niet uitdrogen door de felle zonnestralen.

  *als massage-olie tijdens massage, ruikt heerlijk

  *als body-olie   een kleine scheut in het bad water.

  *in je voet- of handbadje

   *om je nagelriemen terug te duwen nagelriemen worden zachter

   *in je gewone bad (ook voor baby's) heerlijk voor droge lichaamshuid ook voor exceem.

    *in combinatie met een scrub-masker gebruik in plaats van water, olie om het scrub-masker op het gelaat of het lichaam te verdelen. Dit werkt veel fijner en de huid wordt beter behandeld.

    • Als haarverzorging: 10 druppels in een kopje met lauwwarm water doen en goed in haren en hoofdhuid masseren. Na 20 min. goed uitspoelen
    • Ruwe handen en kloven: goed insmeren
    • Als massageolie voor het hele lichaam
    • Snel genezen van wondjes: aanbrengen op de reeds gelsoten wond. De eiwitten in de olie versnellen het genezingsproces (NIET op open wonden!!!!)
    • Verzacht de pijn en jeuk van muggenbeten en brandnetels

    Verpakking: 
    Fles van 125ml