Royal Jelly Ritual

 

JAFRA

De Royal Jelly Ritual van JAFRA is de allernieuwste innovatie op het gebied van huidverzorging in een luxueus systeem. Verzorg je huid van binnen en van buiten al naargelang de dagelijkse behoeften.  Jafra Royal Jelly Ritual, je dagelijkse dosis schoonheid.

Royal Jelly Ritual voor elke huidtype geschikt, ook voor de zeer gevoelige huid.

Duo

Royal Jelly Ritual Set

LAST CALL

Royal Jelly Cleansing Milk

Zacht & effectief.

Revitalizing Sonic Cleanser

Zachte reiniging met siliconeborstels.

Royal Jelly Beauty Turbo Set

Royal Jelly Pore Minimizer Serum

De Poriënverfijner.

Royal Jelly Extra Hydration Serum

De dorstlesser met Vitaminen E.

Royal Jelly Dark Spot Serum C

Royal Jelly Global Longevity Eye Créme

Royal Jelly Solar SPF 50

 

Royal Jelly Global Longevity Créme

Royal Jelly Global Longevity Balm

Royal Jelly extra Soothing Balm

NIEUW

Royal Jelly Scar Balm

3 producten

Royal Jelly Vitamines set

Royal Jelly Ritual Set

5 Producten: Reiniger, eye care, 3x serums, vity balm of creme.

Royal Jelly Radiance Foundation SPF20

Kabuki of spons cadeau

Royal Jelly Translucent Matte Powder

Royal Jelly Lipstick

Royal Jelly Luxe Shine Lip Gloss

NIEUW

Royal Jelly DNOX antioxidanten

NIEUW

Jafra Nutrition Set 3 voor 2

Royal Jelly DNOX antioxidanten

RoyalActive Peptide wordt exclusief in de Royal Jelly Global Longevity Lotion en Créme gebruikt, die tot onze verzorgingsserie Royal Jelly Ritual behoren. Wij hebben de belangrijkste natuurlijke bouwsteen in de koninginnegelei ontdekt, Royalactine, het geheim voor het lange leven van de bijenkoningin, en hebben een mogelijkheid gevonden om deze stof zelf te maken, te synthetiseren en te concentreren. Het resultaat: RoyalActive Peptide versnelt de verjonging van de huid, vertraagt de zichtbare tekenen van veroudering en bevordert een vitaal huidbeeld.

Koninginnegelei dit natuurlijke elixer, vol met proteïnen, aminozuren, vitamine A, B-complex, C, D en E, niacine, foliezuur, essentiële lipiden en nog veel meer geldt als het geheim van de bijenkoningin voor vitaliteit en een lang leven.

Vitaminerijke huidverzorging is onontbeerlijk om de vele zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan en deze zelfs ongedaan te maken. Vitaminen beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van het milieu, voorkomen collageen en elastinebeschadigingen en bevorderen de vorming van collageen.

Aminozuren vormen een hoofdbestanddeel van JAFRA's Royal Jelly en spelen een belangrijke rol bij de gezondheid van de huid, zoals bij de DNA bouwstenen, hormonen, enzymen, spieren, huid, haren, nagels en botvorming. Aminozuren bevatten ook belangrijke bestanddelen aan collageen en elastine, die structuur opbouwen en de huid ondersteunen.