jafra-heren-verzorging

Jafra Heren Huiderzorging

 

De huid van de man

De huid van de man is 20% dikker dan die van een vrouw. Een man heeft veel meer testosteron en dat hormoon zorgt ervoor dat het verouderings proces bij een man langzamer gaat wat een groot voordeel is maar daarin tegen is de talgproductie weer hoger en heeft de man over het algemeen een vettere huid en vergrote poriën dan de vrouw. De man heeft iets wat zijn of de vrouw niet heeft: baardgroei. Die gaat hij meestal dagelijks met scherpe wapens te lijf. De één heeft voor de net afgeschoren en geïrriteerde huid kalmering en verzorging nodig, of heeft juist meer vocht nodig voor de dag en bescherming tegen de agressieve invloeden van de zon, stress, en milieuvervuiling. Natuurlijke vocht factoren, levensbelangrijke vitaminen en hoogwaardige plantaardige ingrediënten koelen, beschermen, ontspannen, verfrissen en peppen de huid op. Heb je geen moeilijke huid en ben je zelf tevreden met je huid conditie, dan kan je met de heerlijk geurende lijn van Crome goed uit de voeten, alleen nog evt een eye créme.

Royal Jelly Ritual:

De basis voor elke verzorging ligt bij het goed reinigen van de huid, Gentle Cleansing Milk.
De Royal Jelly Ritual Serums
. Voor de mannen die een vochtarme huid hebben, Hydration Serum E, en wil je de poriën die vergroot zijn verfijnen, is er
de Pore Minimizer Serum A. Geef de huid de extra versteviging met Global Longevity Lotion met Peptide, voor een erg droge huid de Global Longevity Créme met Peptide. Voor overdag de dagelijkse bescherming, Solar Protection Fluid SPF 50. De ogen verzorgen met de Global Longevity Eye Créme.

Alle producten uit deze lijn trekken snel in je huid en blijven niet plakken, niet vettig.

Wil je graag een sample ontvangen van een aantal producten, stuur dan even een mail naar royal4skin@live.nl

JF9 Crome Cologne

 

Cooling After Shave Hydrator

 Dagcréme

Deep cleansing Face Wash

 

All over Hair & Body Wash

 

JF9 Chrome set

Toilettas Cadeau

Royal Jelly Milk Balm Advanced

36%

Royal Jelly classic duo

Royal Jelly Eye Capsules

super deal

Jafra Pro set

50%

Pro Even Tone

 

50%

Face Lift SPF 20

 

50%

Dermal Line Filler

 

50%

Pro Eye Transformer

50%

Night Recovery Concentrate