hair split repair

Hair Split Hair Repair Capsules

Jafra
78306
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Meer
Haren wassen en met een handdoek drogen. De dop van de capsule draaien. De inhoud uit de capsule op de vingertoppen drukken en aanbrengen op het haar, met name op de haarpunten. Niet uitspoelen. Stylen zoals gebruikelijk. Kan worden gebruikt als verzorging van de haarwortel tot in de haarpunten zonder uit te spoelen.

Split End Repair Capsules

Capsules tegen gespleten haarpunten
 
De Split-End Repair Capsules zijn een verzorgende behandeling voor het haar met een speciaal druiven­pitolie-complex dat het haar be­schermt tegen schadelijke invloeden uit de omgeving en de haarstructuur verbetert met wetenschappelijk bep­roefde hoogwaardige werkzame stof­fen. Het helpt gespleten haarpunten te voorkomen en maakt droog, ge­kroest of chemisch behandeld haar zijdezacht.
 
De capsules bevat­ten hoogwaardige druivenpitolie. Druivenpitolie is een lichte en niet vettende olie die uit de druivenpitten van de wijnrank Vitis vinifera wordt geperst. Door het hoge gehalte aan linolzuur (omega-6-vetzuur) en mi­neralen heeft druivenpitolie hydrate­rende eigenschappen. Druivenpitolie is een natuurlijke bron voor vitami­ne E en C en ook voor bèta-caroteen en polyfenolen. Deze stoffen bezitten anti-oxidatieve eigenschappen en be­schermen en verzorgen de huid en het haar.
 
Voor wie:
Voor wie droog, gekroest of chemisch behandeld haar heeft.
 
Werking:
• De anti-oxidatieve werking be­schermt het haar tegen warmte en schadelijke invloeden uit de om­geving
• Herstelt beschadigde haarpunten
• Voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten
• Beschermt en behoudt de kleur
 
Gebruik:
Haren wassen en met een handdo­ek drogen. De dop van de capsu­le draaien. De inhoud uit de capsule op de vingertoppen drukken en aan­brengen op het haar, met name op de haarpunten. Niet uitspoelen. Sty­len zoals gebruikelijk. Kan worden gebruikt als verzorging van de haar­wortel tot in de haarpunten zonder uit te spoelen.