Jafra retinol gold

Intensive Retinol Capsules

Jafra
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Gebruik
De capsule openen en de inhoud verdelen over gezicht en hals. De huid rond de ogen, het ooglid en mond uitsparen. Eventuele irritaties of roodheid van de huid zijn normaal en verdwijnen bij regelmatig gebruik. Bij een gevoelige huid elke tweede avond aanbrengen, dan langzaam overgaan op gebruik elke avond. Gedurende de dag wordt het aangeraden een dagcreme, hydrator met zonnefilter te dragen. De huidtoestand verbetert binnen 1 tot 2 weken, het optimale effect wordt na 3 maanden zichtbaar.

Gebruiksvolgorde
Dit product wordt ‘s avonds aangebracht.
*Aanbevolen reiniging
*Aanbevolen nachtverzorging
*Intensive Retinol Treatment

Puur vitamine A wordt 's nachts tot acht uur lang via een hoogwaardig en tijd vertragend transportsysteem aan de huid afgegeven. Deze nacht verzorging vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes, de zichtbaarheid van de poriën en een onevenwichtige pigmentatie. 30 capsules.

Wat is het?
Een licht, helder serum op basis van siliconen met retinol in een gel capsule. Deze meest pure vorm van vitamine A dringt diep in de huid en verminderd zichtbaar fijne lijntjes, plooitjes, pigmentvlekjes en het algehele poriën beeld. Het resultaat is een jongere, zachtere en gladdere huid.

Voor wie is het?
Speciaal effectief bij de rijpe huid, maar ook geschikt voor de gestreste, zonbeschadigde of voortijdig verouderde huid of een huid die sterk door milieu invloeden is beschadigd. Is de jonge huid al sterk verslapt dan zijn deze Retinol capsules ook zeker aan te raden.

Wat doet het?
*verbeterd de aanmaak van nieuwe cellen
*stimuleert de productie van collageen
*vermindert fijne lijntjes en plooitjes
*reduceert ouderdomsvlekjes
*verfijnt het huidbeeld
*vermindert de zichtbaarheid van de poriën

Elke dosis is verzegeld in een gel capsule, die de volgende voordelen biedt:
*optimale dosering bij ieder gebruik
*Vacuümverpakking voor houdbaarheid en hygiëne
*typisch instabiel Retinol in een zuurstof, en waterdichte verpakking en tegen UV-stralen beschermt
*eenvoudig te handhaven
*100% biologisch afbreekbaar

Product is glutenvrij, parfum, parabenen.