Royal Jelly Milk Balm Advanced

Jafra
32425
Duo Pack
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

2 halen 1 betalen

Laatste 8 6 2 sets

Gebruik
Een kleine hoeveelheid op de vingertoppen doen en zacht over het gereinigde gezicht verdelen. Opvolgen met dag- of nachtverzorging.

Gebruiksvolgorde
1. aanbevolen reiniging
2. Royal Jelly Milk Balm Advanced
3. aanbevolen dag- of nachtverzorging

Elke druppel van deze luxe Balm bevat één van de rijkste werkstoffen uit de natuur: Royal Jelly.

De Royal Jelly zorgt ervoor, dat de huid als een jeugdige huid reageert. Verbeterd de levensduur van de cellen, verbeterd zelf herstellend en beschermend vermogen van de huid. Het toverwoord daarvoor is SIRTUIN-activatoren. Sirtuinen zijn enzymen, die verantwoordelijk zijn voor de levensduur van de cellen. Ze vertragen het verouderingsproces van de cellen. Geschikt voor elke huidtype.

Wat is het?

Een vetvrije, rijke balsem, die de huid intensief hydrateert. Met anti-ageing werking voor een gevitaliseerde huid en een jonger aanzien. Bevat hoogontwikkelde SIRTUIN activatoren. Studies bevestigen dat SIRTUIN activatoren in combinatie met royal jelly de vitaliteit van de huid verbeteren en deze er langer jong en stralend laten uitzien. Aanvullend wordt het product verrijkt met het cellspan complex, een exclusieve werkstofcombinatie, die de werkzaamheid van royal jelly nog eens extra ondersteunt.


Voor wie is het?
Geschikt voor elke huidconditie

Wat doet het?
SIRTUIN Activatoren
Volgens de nieuwste wetenschappelijke kennis helpen SIRTUIN activatoren om de overbelaste huid te laten reageren als een jonge huid: de levensduur van de cellen wordt verlengd, evenals het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen en te beschermen. SIRTUIN is een bepaald eiwit-enzym (dat in ons lichaam op natuurlijke wijze wordt geproduceerd), dat verantwoordelijk is voor jeugdigheid, vitaliteit en verdere factoren, die met een “jeugdige, mooie huid” in verband worden gebracht. Volgens de nieuwste wetenschappelijke kennis zijn SIRTUINEN de enzymen, die verantwoordelijk zijn voor de levensduur van de cellen en tegelijkertijd de veroudering van de cellen vertragen. Met SIRTUIN activatoren gedraagt de cel zich als een “jonge” cel. Studies met celculturen hebben aangetoond, dat de levensvatbaarheid van de cellen verbetert (het vermogen om te leven en te groeien).

Peptide-complex
Het product bevat een uniek peptidecomplex, dat verantwoordelijk is voor de celintegriteit en de verbindingen tussen de cellen verbetert. Helpt tegelijkertijd om fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen en de stevigheid en de teint van de huid te verbeteren.

Exclusieve eigenschappen:
*Royal Jelly Milk Balm Advanced is het enige JAFRA product dat SIRTUIN activatoren bevat en is daarmee uniek in z’n formule.
*Royal Jelly Milk Balm Advanced heeft een buitengewoon luxueuze formule en verpakking. Het is het meest waardevolle van alle JAFRA gezichtsverzorgingsproducten vanwege de exclusieve samenstelling en het luxueuze ontwerp.
*Royal Jelly Milk Balm Advanced is het centrale product van de Royal Jelly productlijn

Product is glutenvrij