Royal Jelly Solar SPF 50

Jafra
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

 

De werkzame Royal Jelly Solar Protection Fluid SPF 50 voorkomt niet alleen beschadiging door de zon, maar bestrijdt ook de vrije radicalen, vermindert oxidatieve stress, beschermt de huidstructuur en vermindert verouderingsvlekken.

Deze transparante, lichte ennietvettende Sun Protection Fluid SPF 50 met vitamine C biedt dagelijks bescherming tegen vrije radicalen en andere schadelijke invloeden van het milieu, die zichtbare tekenen van huidveroudering kunnen veroorzaken.

Reinig de huid iedere morgen met de Royal Jelly Gentle Cleansing Milk. Indien je Royal Jelly Vitamin Infusions-producten gebruikt, breng dan aansluitend de Vitamin Infusions Solar Protection Fluid SPF 50, dat door zijn speciale formule de voordelen van je Royal Jelly Ritual-producten versterkt, aan op het gezicht en laat het intrekken. 
Breng tenslotte het Royal Jelly Vitamin Infusions Extra Hydration Serum aan.

Koninginnegelei 
Een zeldzame, complexe, bioactieve stof met meer dan 20 aminozuren, evenals vitamine B-complex en andere belangrijke vitaminen.

Vitamine C
Een zeer werkzame antioxidant, die bekend staat om zijn bijdrage aan de vorming van collageen.

Cichorei-extract
Maakt de huid gladder en steviger, werkt net als vitamine D – de „zonnevitamine“ – zonder de schadelijke UV-straling die met het zonlicht gepaard gaat.