royal jelly longevity balm

Royal Jelly Global Longevity Balm

Jafra
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De laatste

Royal Active Peptide, de nieuwe ontdekking in de beauty-weterschap- verzacht tekenen van huidveroudering en maakt je huid weerbaarder tegen stress en schadelijke milieu-invloeden.

De eerste, optimaal werkzame balsem met onze exclusieve RoyalActive Peptide activeert de bestendigheid van de huid tegen veroudering en schadelijke invloeden van het milieu.

Breng de Royal Jelly Global Longevity Balm als laatste stap van je dagelijkse schoonheidsritueel aan, dus na de reiniging met Royal Jelly Gentle Cleansing Milk en behandeling met Royal Jelly Vitamin Infusion Serums en Royal Jelly Solar Protection SPF 50

RoyalActive peptide
Dit baanbrekende ingrediƫnt wordt exclusief in de Royal Jelly Global Longevity Balm gebruikt, dat tot onze nieuwe verzorgingsserie Royal Jelly Ritual behoort. RoyalActive Peptide wordt speciaal voor JAFRA gesynthetiseerd en geconcentreerd en vormt samen met het natuurlijke Royalactine, het geheim van de bijenkoningin voor een lang leven. Het ingrediƫnt werd speciaal voor de dagelijkse wisselende behoeften van de huid ontwikkeld.

Koninginnegelei 
Een zeldzame, complexe, bioactieve stof met meer dan 20 aminozuren, evenals vitamine B-complex en andere belangrijke vitaminen.

Manuka-honing 
Een fascinerend en van nature vochtinbrengend product van Nieuw-Zeelandse bijen, die de Manukastruik bestuiven.