Paris et moi

Jafra
14220
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Eau de Parfum

Paris et Moi  & Rose,  een prachtige nieuwe parfum ontwikkeld door de prestigieuze parfumer  Philippine Courtière, neemt je mee op een reis door de prachtige stad Parijs. De romantiek, stad van de liefde, bruisend van kunstenaars en artiesten. Parijs de stad van het licht.

Paris et moi een prachtige nieuwe parfum ontwikkeld door de prestigieuze parfumer  Philippine Courtière, neemt je mee op een reis door de prachtige stad Parijs. De romantiek, stad van de liefde, bruisend van kunstenaars en artiesten. Parijs de stad van het licht.

Deze verleidelijke mix van sappige Mara aardbei, romantische macaron rozenblaadjes, en elegant blijvende romige zijdeachtige bossen. Zacht, verfijnd en glamoureus, verliefd op de schoonheid en de romantiek van Parijs met elk spray.

De eerste in een reeks van exclusieve langdurige fijne geuren, Paris et Moi is de belichaming van de verfijning en glamour van de City of Lights. Deze eeuwig romantische en onweerstaanbare geur is een bedwelmende zoete mix die de vrijheid van meningsuiting en vrouwelijkheid aanmoedigt

PHILIPPINE COURTIÈRE

Philippine Courtière, geboren in de romantische stad Parijs, Frankrijk, dochter van parfumontwikkelaars, was bezigste haar studie juridisch adviseur, toen een stage de loop van haar leven veranderde. Ze werd zich bewust van haar ware passie; ze trad in de voetstappen van haar ouders en begon haar eigen reis in de wereld van parfumerie.

Als kleindochter van Jacques Rouet, een grote donateur van de lancering van Dior, heeft Courtière tevens een diepgewortelde liefde voor mode en schrijft haar hardwerkende aard toe aan de lessen van haar opa.

Gedreven door ambitie, haalt Philippine inspiratie uit haar liefde voor reizen, mensen en de schoonheid van de natuur. Haar verbeelding, creativiteit en nieuwsgierigheid voor de wereld om haar heen, vormen haar creatieve proces bij de ontwikkeling van onvergetelijke geuren.

VERHAAL VAN DE GEUR

Opgroeien in Parijs was als een droom voor Philippine en ze heeft enkele van haar geliefde herinneringen in dit parfum gemengd.

  • Mara aardbeien herinneren Philippine aan een tartelette met bosaardbeien: een heerlijk gebakje gevuld met sappige aardbeien, geserveerd op zondagen, thuis bij oma.
  • Een vleugje rozenbloesem makaron, één van Philippines favoriete trendy Franse delicatessen, illustreert de romantiek en vrouwelijkheid van de Parijse vrouw.
  • Zacht, zijdeachtig hout voegt een blijvende elegantie toe aan het parfum, een knik naar het Bois de Boulogne, een park in het westen van Parijs. Philippine herinnert zich de geur van de mooie bomen die zich na een lichte regen over de stad verspreid.