Royal Jelly Scar Balm

Jafra
11519
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Meer

Wat is het:

Verminder het uiterlijk van littekens met de JAFRA Royal Jelly Scar Balm, klinisch bewezen krachtige en verzorgende balsem, die helpt littekens te vervagen. Met een kractige littekenbestrijdend complex verbetert Royal Jelly Scar Balm het uiterlijk van littekens van verwondingen van de huid in het gezicht en op het lichaam, zoals chirurgie, brandwonden en acné, tegelijkertijd verzacht en verbetert het de kleur, aanzicht, gevoel en het algehele uiterlijk van de littekens.

Belangrijke Ingredienten:

Sangre de Drago: JAFRA's complex van sangre de drago extract, een hars afkomstig van een zeldzame Zuid-Amerikaanse boom en gefermenteerde gisten, helpt het uiterlijk van littekens in het gezicht en op het lichaam als gevolg van een verwonding, chirurgie, brandwonden, acné en zelfs scheerwondjes te verbeteren.

Royal Jelly: Een zeldzame, bio-actieve stof, rijk aan meer dan 20 aminozuren en vitamine B-Complex en andere belangrijke vitaminen.

Manukahoning: Een verbazingwekkende natuurlijke moisturizer, geproduceerd door bijen in Nieuw Zeeland die de inheemse mankastruik bestuiven.

Dimethicone: Een uiters effectieve, door de FDA toegelaten huidbeschermende stof, die essentieel is voor het revitaliseringsproces van de huid.