Royal Jelly Scar Balm

Starline/Jafra
11519
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Royal Jelly Scar Balm:

De klinisch geteste, krachtige balsem vermindert de zichtbaarheid van al aanwezige littekens en voorkomt het ontstaan ervan. Door de krachtige werkend complex zijn littekens in het gezicht en op het lichaam, die door verwondingen, zoals verbrandingen, acne of chirurgische ingrepen zijn ontstaan, minder zichtbaar. Daarnaast worden kleur, uiterlijk, textuur en algehele verschijning van littekens verbeterd. Een lichte formule, die binnen enkele seconden intrekt en geen laagje achterlaat op de huid.

Geschikt voor alle huidtype. Klinisch en dermatologisch getest op allergieën en huidirritaties. Niet op open wondjes toepassen.

Belangrijkste werkzamestoffen:

Sangre de Drago:

Vermindert de zichtbaarheid van littekens en beschadigd weefsel in het gezicht en op het lichaam.

Gelée Royale, een zeldzame, complexe bio-actieve component met meer dan 20 aminozuren voor opbouw en ondersteuning van weefsel. Vitaminen B-Complex en andere voedende vitamines.

Manukahoning een verbazingwekkende natuurlijke moisturizer, geproduceerd door de bijen in Nieuw Zeeland, die de inheemse manukastruik bestuiven.

Dimethicone:

Een zeer effectief werkende huidbeschermende stof, die een essentiële bijdrage levert aan het huidvernieuwingsproces.Meer Royal Jelly producten bekijken: https://royal4skin.nl/contents/nl/d86_royal-jelly.html


Wat is het:

Verminder het uiterlijk van littekens met de JAFRA Royal Jelly Scar Balm, klinisch bewezen krachtige en verzorgende balsem, die helpt littekens te vervagen. Met een krachtige littekenbestrijdend complex verbetert Royal Jelly Scar Balm het uiterlijk van littekens van verwondingen van de huid in het gezicht en op het lichaam, zoals chirurgie, brandwonden en acné, tegelijkertijd verzacht en verbetert het de kleur, aanzicht, gevoel en het algehele uiterlijk van de littekens.

Belangrijke Ingredienten:

Sangre de Drago: JAFRA's complex van sangre de drago extract, een hars afkomstig van een zeldzame Zuid-Amerikaanse boom en gefermenteerde gisten, helpt het uiterlijk van littekens in het gezicht en op het lichaam als gevolg van een verwonding, chirurgie, brandwonden, acné en zelfs scheerwondjes te verbeteren.

Royal Jelly: Een zeldzame, bio-actieve stof, rijk aan meer dan 20 aminozuren en vitamine B-Complex en andere belangrijke vitaminen.

Manukahoning: Een verbazingwekkende natuurlijke moisturizer, geproduceerd door bijen in Nieuw Zeeland die de inheemse mankastruik bestuiven.

Dimethicone: Een uiters effectieve, door de FDA toegelaten huidbeschermende stof, die essentieel is voor het revitaliseringsproces van de huid.