Royal Jelly extra Soothing Balm

Jafra
04361
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Meer

Royal Jelly Soothing Balm: must-have in je make-up koffer of handtas.

Wat is het:

Hydrateerd onmiddellijk ruwe, gebarsten huid, heels-up' tot aan de toppen van je vingers met  revolutionaire Royal Jelly Soothing Balm. Rijk voedende zadenboters, botanische oliën en Royal Jelly houden vocht vast om de huid af te schermen en te beschermen. De Royal Jelly Extra Soothing Balm is voor alles te gebruiken, droge handen, nagelriemen, schrale lippen, korstjes, droge knieën, ellebogen, alles wat iets meer aandacht nodig heeft en wat je snel wil laten genezen.

Belangrijke ingrediënten:

Royal Jelly een zeldzame, bio-actieve stof, rijk aan meer dan 20 aminozuren en vitamine B-Complex en andere belangrijke vitaminen.

Manukahoning een verbazingwekkende natuurlijke moisturizer, geproduceerd door de bijen in Nieuw Zeeland, die de inheemse manukastruik bestuiven.

Zadenboters, shea, cacao en kokumzaad boters zijn van nature rijk aan anti oxidanten en vitamine E. Deze boters helpen de huid te hydrateren en geven een aangenaam huidgevoel, zachtheid en herstellen de elasticiteit.

Botanische Oliën rijk aan mineralen, zitten bomvol anti-antioxidant die de huid glad maken en effectief vocht binden om de huid te verwennen, hydrateren en nieuwe energie te geven. Dimethicone een uiterst werkzame, door de FDA toegelaten huidbeschermende stof, essentieel voor het revitalisatieproces van de huid.