Luna Brightening daily SPF 30 dagcream

Jafra
15432
NIEUW
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Beschermt u tegen UVA/UVB stralen, verzorgt de huid en minimaliseert en voorkomt fijne lijntjes.

Luna Bright Daily Protector Broad Spectrum SPF30

Wat doet het:

De lichte hightech-formule trekt zonder restanten achter te laten in de huid en beschermt tegen verontreiniging en UVA/UVB stralingen.Dankzij de rijk voedende eigenschappen van de bioactieve stoffen wordt het uiterlijk egaler en worden fijne lijntjes verminderd. Roodwier bestrijdt zonbeschadigingen, verkleuringen, tegelijk. Daarnaast beschermt het roodwier tegen negatieve milieu-invloeden en UV-stralen en laat een stralende, verzorgde en gelijkmatige huid achter.

Top Tip:

Dagelijkse aanvallen op de huid worden niet alleen veroorzaakt door de straling van de zon. Daarom heeft de huid een effectieve bescherming nodig tegen milieugerelateerde verontreinigingen, zoals giftige stoffen en uitlaatgassen die de huid ook kunnen irriteren, een vale teint bevorderen en bovendien bijdragen aan voortijdige veroudering. Breng daarom als laatste stap van je dagverzorging een sunblokker aan, Zoals een dagcrème met SPF30.

Belangrijke werkzame stoffen:

Royal Jelly RJx

Exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid er jonger uit laat zien en het voelt ook jonger, strakker.

Gistextract:

Gistextract is een effectieve radicalen en vuilvervanger en beschermt de huid tegen toxines en milieugerelateerde strassfactoren.

Roodwier:

Vitamine, mineralen en antioxidantenrijk power-pakket dat de huidstructuur verheldert, kalmeert, egaler maakt en laat stralen.