Royal Defy Rich Crème Cleanser

Starline/Jafra
15489
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Laatste 2

Royal Defy Rich Crème Cleanser

Wat is het:

Verzorgende, hydraterende reinigingsmelk, die eenvoudig kan worden afgeveegd.

Hoe werkt het:

Luxe formule met Sodium PCA, Glycerine, Advocado-olie en ceramiden voor het mild verwijderen van verontreinigingen, vet, make-up en vuil zonder uitdrogen. De huid is glad, gevulder, goed gehydrateerd, zacht en soepel. Met een papieren tissue afvegen of voor een verfrissende reiniging afspoelen met lauw warm water.


Royal Defy Rich Créme Cleanser

Belangrijkste werkzame stoffen:

Royal Jelly RJx: Exclusieve technologie die de werkzaamheid van Gelée Royale exponentieel verhoogt om de huid er langer jonger uit te laten zien. 

Witte Truffel: Zeldzaam extract met veel vitaminen, mineralen en de huid beschermende antioxidante. Kalmeert en verstevigt de huid, hydrateert, verzorgt voor een gelijkmatige teint en beschermt tegen toekomstige tekenen van huidveroudering.

Sodium-PCA: Natuurlijke vochtigheidsfactor die de huid hydrateert en eraan bijdraagt dat die zacht en soepel blijft en beschermd wordt tegen prikkelende stoffen.

Sheabutter: Essentiële vetzuren, ijzer, magnesium, koper, kalium, vitamines en de anti-oxidatief werkende vitamine E. Het maakt de huid fluweelzacht, hydrateert haar intensief en neutraliseert de huid beschadigende vrije radicalen.