Royal Defy Lift express Eye treatment

Jafra
15492
NIEUW
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Royal Defy Lift Express Eye Treatment

Wat is het:

Een intensief koelende oogverzorging met massage applicator en softfocus effect. Een oog gel die je aanbrengt met de keramische massage punt. Leg de oogcréme in de koelkast, voor extra verkoeling.

Hoe werkt het:

Nieuwe technologie, waarbij het product nat wordt aangebracht, echter een fluwelig poederige finish op de huid achterlaat. Hydrateert onmiddellijk en koet, want een flexibele matrix zorgt voor een merkbare versteviging en vermindert lijntjes. Na 4 weken zien de ogen er heel anders uit. De contouren zien er voller uit en minder ingevallen. Rimpelige, slappe huid huid wordt egaler en verstevigd, wallen worden verminderd en donkere kringen onder de ogen worden opgehelderd. Gevoelige huid herstelt zich en heeft zichtbaar meer volume. Met gepatenteerde peptides, die rimpeltjes en oogplooien laten verdwijnen. Uiterst effectieve antioxidanten helpen om toekomstige verouderingsverschijnselen te voorkomen.

Belangrijkste werkzame stoffen:

Royal Jelly RJx: Exclusieve technologie die de werkzaamheid van Gelée Royale exponentieel verhoogt om de huid er langer jonger uit te laten zien. 

Royal Jelly Olie: De huidverzorgende middel bevat in ruime mate 10-hydroxydecaanzuur, een vetzuur dat het vochtgehalte van de huid verhoogt en het oppervlak ervan versterkt en haar weer elasticiteit verleent.

Witte Truffel: Zeldzaam extract met veel vitaminen, mineralen en de huid beschermende antioxidante. Kalmeert en verstevigt de huid, hydrateert, verzorgt voor een gelijkmatige teint en beschermt tegen toekomstige tekenen van huidveroudering.

Blaaswier: Aan voedingsstoffen rijk zee extract voor een verminderen van donkere kringen onde de ogen. Vol vitaminen, mineralen, vetzuren en antioxidanten, heeft een kalmerene werking, laat de huid stralen en bindt vrije radicalen.

Gepatenteerde Peptide Technologie: Geavanceerd complex vermindert het onstaan van rimpeltjes en oogplooitjes en verbetert de elasticiteit en spankracht van de huid.