Royal Defy 4D Defining Hydrator, dag nacht créme

Jafra
15531
NIEUW
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Royal Defy 4D Defining Hydrator, Dag en Nachtcrème

Wat is het:

De Luxe 4D créme is zowel voor overdag als voor de nacht te gebruiken. Voor overdag als je vindt dat je huid te droog aanvoelt, hierover natuurlijk wel de Protector SPF 50 gebruiken. Luxe hydratatie met 4D effect die zichtbaar het volume vergroot en de huid strakker, steviger en gladder maakt.

Hoe werkt het:

De luxe crème gel hydrateert de huid. Deze wordt zo elke dag weer opnieuw verkwikt. De contouren zijn zichtbaar gedefinieerde en de huid krijgt haar jeugdiger volheid en vulling terug. Met biometrische peptide helpt het product om het ontstaan van lijntjes, voorhoofd en verticale rimpeltjes te verminderen. De second Skin Matrix geeft de huid vocht terug en ondersteunt haar natuurlijke beschermende barrière met een ademende matrix die ook een duidelijk strakker en steviger makende werking heeft en bijdraagt aan de bescherming tegen schadelijke milieu invloeden.

Tip: Beng de hydraterende crème een paar minuten na het serum op, zodat het serum tijd heeft om in de huid te trekken en daar zijn werking te ontplooien. Gun je zelf vervolgens een mini massage, masseer de crème via de jukbeenderen naar boven in het gedeelte rond de ogen en via de hals en de borst naar beneden.

Royal Defy 4D Defining Hydrator, Dag en Nachtcrème


Belangrijkste werkzame stoffen:

Royal Jelly RJx: Exclusieve technologie die de werkzaamheid van Gelée Royale exponentieel verhoogt om de huid er langer jonger uit te laten zien. 

Royal Jelly Olie: De huidverzorgende middel bevat in ruime mate 10-hydroxydecaanzuur, een vetzuur dat het vochtgehalte van de huid verhoogt en het oppervlak ervan versterkt en haar weer elasticiteit verleent.

Witte Truffel: Zeldzaam extract met veel vitaminen, mineralen en de huid beschermende antioxidante. Kalmeert en verstevigt de huid, hydrateert, verzorgt voor een gelijkmatige teint en beschermt tegen toekomstige tekenen van huidveroudering.

Roodwier: Krachtpatsers uit de zee, rijk aan vitamines, mineralen, en antioxidante, die verfrissen en het huidbeeld helderder maken.

Second Skin Matrix: Helpt om de huidstructuur te ondersteunen. Polysacharides verfrissen de natuurlijke huid, hydrateren en beschermen tegen uitdroging. Mineralen uit de zee vormen een beschermende laag die ons als een tweede huid beschermt tegen schadelijke milieu invloeden en biometrische peptides dragen bij aan het verstevigen en strakker maken van de huid.