Royal Defy Age Dagcréme Protector SPF50

Jafra
15534
NIEUW
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Royal Defy Age Broad Spectrum Protector Dagcréme SPF 50

Wat is het:

Royal Defy dagcréme SPF 50. Effectief product met breedband-zonbeschermingsfactor 50, dat de huideigen beschermingsbarriere versterkt en de rijpere huid beschermt tegen milieuvervuiling, UVA, UVB en infraroodstralling en zichtbaar licht.

Hoe werkt het:

Bescherming tegen de zon met onzichtbare film, die de rijpere huid elke dag effectief beschermt tegen dunner worden en tegen de schadelijke invloeden van milieuvervuiling, UV en infrarood-A straling en zichtbaar licht. Met een combinatie van werkzame stoffen, bestaande uit Royal Jelly RJx  technologie, witte truffels en hyaluronzuur, heeft het product een kalmerende werking op de huid en helpt om de natuurlijke beschermende mantel ervan te bewaren. Deze beschermt de huid en bereidt deze voor op de make-up.

Tip: Alle huidtypes hebben bescherming nodig tegen schadelijke invloeden de zon, blauw licht en milieu. Als wij ouder worden en onze huid gevoeliger wordt, is het belangrijk om een geschikte zonbeschermingsfactor te gebruiken die geschikt is voor de behoeften van de rijpere huid.

Royal Defy Age Broad Spectrum Protector SPF 50

Belangrijkste werkzame stoffen:

Royal Jelly RJx: Exclusieve technologie die de werkzaamheid van Gelée Royale exponentieel verhoogt om de huid er langer jonger uit te laten zien. 

Royal Jelly Olie: De huidverzorgende middel bevat in ruime mate 10-hydroxydecaanzuur, een vetzuur dat het vochtgehalte van de huid verhoogt en het oppervlak ervan versterkt en haar weer elasticiteit verleent.

Witte Truffel: Zeldzaam extract met veel vitaminen, mineralen en de huid beschermende antioxidante. Kalmeert en verstevigt de huid, hydrateert, verzorgt voor een gelijkmatige teint en beschermt tegen toekomstige tekenen van huidveroudering.

Vitamine E: Veelzijdige krachtpatser, die vrije radicalen bestrijdt om de huid tegen veroudering te beschermen. Tegelijkertijd versterkt het de natuurlijke beschermende mantel ervan. werkt kalmerend en hydrateert.

Sojabonenextract: Uiterst werkzame antioxidant en fyto-actieve werkzame stof. Bevat veel lysofosfatidinezuur, dat helpt om de natuurlijke beschermende mantel te versterken, de huid gladder te maken, te kalmeren en haar een strakker, steviger uiterlijk te geven.