Royal Boost refresh oogcreme
Verfrissende, verlichtende oogcreme

Royal Boost refresh oogcreme

Starline/Jafra
66666
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Royal Boost Eye Refresh

Wat is het:

Een vederlichte, verfrissende, olievrije oogcréme

Wat doet het:

Vitaliseert het gebied rond de ogen meteen met een verkoelende hydratatie boost voor een wakkere, uitgeruste en zichtbaar verfriste look. In de loop van de tijd vermindert hij zichtbaar van donkere kringen onder de ogen, egaliseert het uiterlijk van zwellingen en helpt om de zichtbaarheid van fijne lijntjes te minimaliseren.

Gebruiksaanwijzing:

Te grote van een rijstkorrel een druppel op de ringvingers. 's ochtend en in de avond zachtjes met de ringvinger op de hele, gereinigde huid rondom het oog aanbrengen en inkloppen.

Belangrijkste werkzame stoffen:

Royal Jelly RJX exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en te voelen. Matcha krachtige antioxidant, dat de huid vitaliseert en beschermt tegen schade door vrije radicalen. Eerste tekenen van huidveroudering wordt tegen gegaan. Extract van wilde zeewier: Een huidvriendelijke antioxidant, dat helpt om het uiterlijk van kringen om de ogen en de huidstructuur rond de ogen te verbeteren. Cacao peptides: helpen om de zichtbare effecten van blauw licht stress op de huid te beperken. Rode / bruine zeewier: helpen om zwellingen te verminderen en de huid te beschermen tegen vroege tekenen van huidveroudering.