Introductie prijs

Anti-Crepe Hydrating Massage Cream

Jafra/ starline
56487
NIEUW
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Jafra Spa Anti-Crepe Hydrating Massage Cream

Heb je huid behoefte aan een cream die ingrediënten bevatten die de huid voeden, verzorgen en beschermen?

Wat zit er in de cream:

Abrikozenpitolie is rijk aan kalium. Dit mineraal zorgt voor een goede vochtbalans in en rondom de cellen en zorgt zo voor een hydraterende werking op de huid. Abrikozenpitolie is een zeer zachte olie, met een lichte textuur die snel en gemakkelijk wordt opgenomen in elke huid.

Avocado-olie:

Verstevigt je opperhuid door de hydrolipiden-film te versterken, voor een beter gehydrateerde en stralende huid: Rijk aan vitamines- avocado is rijk aan vitaminen E, die dankzij haar antioxiderende eigenschappen erg doeltreffend is tegen huidveroudering. De antibacteriële en voedende werkstoffen in natuurlijke avocado-olie dragen bij aan een gezonde, sterke en vitale huid. De Vitamine E en Polyfenolen, die van nature in avocado-olie zitten, beschermen de huid tegen vrije radicalen en zorgen voor een versterkte huidbarriere.

Niacinamide, ook wel vitamine B3,

Bij een droge vochtarme huid. Niacinamide zorgt voor de aanmaak van zogenaamde ceramiden en vrije vetzuren.Deze natuurlijke huidvetten versterken de barrièrefunctie. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Doordat niacinamide een licht exfolierende werking heeft, vermindert de kans op het krijgen van schilfertjes. Bij regelmatig gebruik wordt de huid gladder en stralender.

Bij een geïrriteerde huid:

Niacinamide heeft ook anti-inflatoire (ontstekingsremmende) eigenschappen die het een uitermate geschikt ingrediënt maken voor mensen die last hebben van acne en rosacea of rode plekken. Het ingrediënt remt de histamineproductie: dit stofje zorgt bv dat de roodheid van de huid wordt vermindert bv muggenbeten, bij jeuk en zwellingen. Niacinamide kalmeert de huid.  En deze cream beschermt de huid tegen de schade van de zon


Verbeter de uitstraling en het gevoel van een droge, dunne huid met de luxe bodycrème. (prachtige vervanger van de Luxe Royal Jelly Body Crème)

Voedende abrikozenpitolie en avocadoboter helpen de huid van top tot teen te verstevigen en te hydraterende, zodat deze glad en zichtbaar voller wordt. Aangevuld met de essentiële oliën een ware geur beleving.