Soothing Toner 2x

Jafra
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Laatste set toner

Gebruik
’s Morgens en ’s avonds na de reiniging een wattenschijfje met de toner vochtig maken en behoedzaam over gezicht en hals strijken. Daarna dag- of nachtverzorging aanbrengen.

Na de reiniger gebruikt u de alcoholvrije Toner, werkt meteen kalmerend. De toner verwijdert de laatste restjes reiniger en bereidt de huid voor op de volgende stap, de hydratatie verzorging. De toner helpt de PH waarde van de huid te herstellen, geeft een zacht, fris schoon gevoel van de huid.

Verdeel deze milde en verfrissende toner 's ochtends en 's avonds na de reiniging met een wattenschijfje over het gezicht en de hals. Breng de passende verzorging en/of dag- of nachtverzorging aan.

Wat is het?
Deze alcoholvrije gezichtstonic verfrist op milde wijze, hydrateert en kalmeert de gevoelige huid. De huid voelt zacht en ontspannen.
Bevat het exclusieve „Sensismart“ Complex, speciaal gecreëerd om een gevoelige huid te kalmeren en te verzachten. Vermindert rode vlekken en ontspant de huid, waardoor deze er gezonder en uitgerust uitziet.

Voor wie is het?
Voor de gevoelige huid.

Wat doet het?
* bereidt de huid voor op de volgende verzorgingsstap
* helpt om het vochtgehalte op peil te houden
* kalmeert en verzacht de gevoelige en geïrriteerde huid
* vermindert rode vlekken en zorgt dat de huid er jonger uitziet
* verfrist en hydrateert de gevoelige huid zodat deze er ontspannen en gezond uitziet
* voorkomt irritaties en vochtverlies
* helpt om de pH-waarde van de huid in balans te houden