Royal Jelly Trio

Jafra
42555
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Meer

Royal Jelly Classic is royale luxe van top tot teen –  met deze 3 legendarische topproducten verwen jij jezelf met waardevolle Gelée Royale.

Deze legendarische essentiële werkzame stof heeft op je huid quasi het effect van een tijdcapsule! SIRTUIN Activators helpen de huid bij de verjonging door regeneratie en zelfherstellend vermogen. GELEE ROYALE – de stof die in de natuur exclusief is voorbehouden aan de bijenkoninging – geeft je een vitale huid en een stralend uiterlijk.

Royal Jelly Classic bestaat uit 3 producten:

  • Royal Jelly Milk Balm Advanced
  • Royal Jelly Body Complex
  • Royal Jelly Extra Soothing Balm

Jafra Royal Jelly Milk Balm Advanced

Royal Jelly Milk Balm Advanced, een olievrije, voedende balsem. Iedere druppel van deze exquise balsem met Royal Jelly en SIRTUIN-activators verbetert de vitaliteit van de huid en hydrateert deze.

Jafra Royal Jelly Body Complex

Royal Jelly Body Complex, deze luxe verzorging verhoogt samen met waardevolle vitaminen en hyaluronzuur het vochtigheidsgehalte van de huid tot 25%.

Jafra Royal Jelly Extra Soothing Balm:

Rehydrateert onmiddellijk ruwe, gebarsten huid ‘heels-up’ tot aan de toppen van je vingers met JAFRA’s revolutionaire Jafra Royal Jelly Extra Soothing Balm. Rijk voedende zaden boters, botanische oliën en Royal Jelly houden vocht vast om de huid af te schermen en te beschermen.