company jane en frank

Info Jafra

Jafra onlineshop bij Royal 4 Skin

Jafra cosmetics is in 1956 opgericht door het echtpaar Jane en Frank Day, 2016 is het jubileum 60 jaar Jafra. Zij wilden cosmetica niet vanuit de winkel presenteren, maar thuis bij de mensen. Dit was en is een geweldig concept om tijdens een workshop meer over de producten te weten te komen en te voelen en te beleven.

Sinds 1978 is Jafra actief in Nederland.

Productonderzoek en garantie:
Jafra voelt zich verplicht om kwaliteitsproducten te ontwikkelen die geformuleerd en getest zijn zonder dierenleed te veroorzaken. Alle producten van Jafra zijn op natuurlijke basis dermatologisch, klinisch en op alle allergieën getest. De Jafra producten zijn parfum vrij, parabenen en gluten vrij. We staan onvoorwaardelijk garant voor al onze producten. Jafra is zo zeker van haar producten dat ze op de producten 3 maanden garantie geeft. Niet tevreden geld terug. Als u om een of andere reden niet tevreden bent over een Jafra product, kunt u het aan uw Jafra consulente teruggeven in ruil voor een nieuw product of tegen teruggave van uw geld binnen een bepaald termijn. Zie de voorwaarden.

Jafra Cosmetics is lid van de Directe verkoop.
Ons streven is dat u zich net als wij gemakkelijk voelt bij het kopen van onze Jafra producten. Daarom dragen we extra zorg voor eerlijke zaken praktijken met al onze consulenten en klanten en daarom is Jafra al van oudsher lid van de VDV.

Skin Cancer Foundation.

Jafra heeft producten met SPF 15 in de huidverzorging, make-up en body care die aan worden bevolen door de Skin Cancer Foundation, de producten geven u de juiste bescherming voor uw huid. Zonbescherming, SPF30, SPF 35 en SPF 50.


Ik ben Jose Smit en werk 31 jaar samen met Jafra als Consulente/Manager.

Ik vind uiterlijke verzorging heel belangrijk, je uiterlijk is je visite kaartje.

Ik hou me dagelijks bezig met de huidverzorging, verbetering van uw huidbeeld.

Kijk rustig rond, mochten er nog vragen zijn kunt u altijd contact opnemen.

José Smit