Royal Clear Smart Complexion Toner

Jafra
43028
Laatste stuk!
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Royal Clear Smart Complexion Toner:

Na de Cleansing Foam gebruik je altijd deze onmiddellijke ,,frisse-kick" deze verwijdert overtollig talg, reinigt de poriën en minimaliseert het ontstaan van nieuwe onzuiverheden.

Cleansing Foam en de Complexion Toner gebruik je allebei tegelijk en 2x per dag, in de ochtend en de avond. Voor het het beste resultaat.

Oorzaken van acne:

Als je huid teveel talg bindt, vormen er zich puistjes. De poriën raken door talgafzettingen en afgestorven huidcellen verstopt, waardoor bacteriën zich kunnen vermeerderen. Dat leidt wederom tot rode plekjes en zwellingen.

De formules van Clear Smart combineren microbioom-wetenschap met acne bestrijdend salicylzuur, werkzame natuurlijke extracten en de Royal Jelly RJx-technologie.

Wat betekent Microbioom?

Microbioom is het natuurlijke bacteriële ecosysteem van de huid, dat ervoor zorgt dat deze evenwichtig en zuiver blijft. Soms raakt het microbioom uit balans, als ,,slechte' bacteriën de goede verdringen. Dat kan leiden tot acne. De wetenschappelijke werkwijze achter Clear Smart kiest voor een aanpak op meerdere niveaus. De formules passen zich aan het unieke microbioom van de huid en helpen om zichzelf te verdedigen tegen storende acne, zonder daarbij het natuurlijke evenwicht te beïnvloeden. Het resultaat? Een effectieve acnebehandeling, die een zuivere, smetteloze teint bevordert.