Royal Clear Smart Pore Hydrator

Starline/Jafra
43032
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Laatste 2!

Royal Clear Smart Shine Control Sunscreen Broad Spectrum SPF 25:

Een vetvrije UV-bescherming voor de onzuiverheden gevoelige huid. Je huid wordt dagelijks beschermt tegen UVA en UVB stralingen.

Dagelijks na het reinigen gebruiken voor overdag, je dagcreme met SPF 25

Oorzaken van acne:

Als je huid teveel talg bindt, vormen er zich puistjes. De poriën raken door talgafzettingen en afgestorven huidcellen verstopt, waardoor bacteriën zich kunnen vermeerderen. Dat leidt wederom tot rode plekjes en zwellingen.

De formules van Clear Smart combineren microbioom-wetenschap met acne bestrijdend salicylzuur, werkzame natuurlijke extracten en de Royal Jelly RJx-technologie.

Wat betekent Microbioom?

Microbioom is het natuurlijke bacteriële ecosysteem van de huid, dat ervoor zorgt dat deze evenwichtig en zuiver blijft. Soms raakt het microbioom uit balans, als ,,slechte' bacteriën de goede verdringen. Dat kan leiden tot acne. De wetenschappelijke werkwijze achter Clear Smart kiest voor een aanpak op meerdere niveaus. De formules passen zich aan het unieke microbioom van de huid en helpen om zichzelf te verdedigen tegen storende acne, zonder daarbij het natuurlijke evenwicht te beïnvloeden. Het resultaat? Een effectieve acnebehandeling, die een zuivere, smetteloze teint bevordert.