Kennismaking prijs

NIO Moisturizing Shower Gel

Starline/Jafra
LV02004
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Hydraterende Douche Gel

Gebruiksaanwijzing:

Te gebruiken in je badwater of op een spons. Wrijf de douchegel over het gehele lichaam met rond draaiende bewegingen, spoel hierna de huid na het douchen of baden grondig af. De normale PH waarde van de huid blijft behouden. Allergeen vrije geurstoffen, dermatologisch getest, PH neutraal.

Dit is de eerste stap naar een gehydrateerde, gevoede lichaams huid die klaar is om de volgende stap, het voeden van de huid te ontvangen.

Ingredienten:

Centella asiatica extract: Centella is een geneeskrachtige plant die door de chinese en Ayurvedische geneeskunde wordt gebruikt, heeft steeds meer toepassingen en wordt ook met succes gebruikt op cosmetische gebied. Het stimuleert de collageen productie en bij het verbeteren van de spanning en elasticiteit van bloedvaten. Centella Asiatica gebruiken vanwege zijn drainerende eigenschappen, om huidimperfecties als gevolg van vochtophoping (cellulitis) tegen te gaan.

Vitamine E:komt veel voor in de natuur en in plantaardige oliën. Als een vetoplosbaar molecuul is het een doeltreffend wapen tegen lipoperoxidatie  van de celmembranen, met een antioxiderende en beschermende werking voor de celmembranen.

Hyaluronzuur: Het is een van de best werkende bestanddelen die e in de cosmetische formule kunnen vinden. Het is een krachtiger moisturizer en voedingsstof, die in staat is het fysiologisch vochtverlies van de huid tegen te gaan. De stof is in water oplosbaar en vult de ruimte tussen de vezels, en zorgt zo voor stevigheid, elasticiteit, hydratatie van de huid.