Kennismakingprijs

NIO - Absolute Body Lifting Cream

Nioblu
LV02002
MOEDERDAG
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Verstevig je huid!

Nio Body Lifting Cream

Een heerlijke lichaamscreme met voedende en verstevigende effecten, met een zachte structuur en gaat de tekenen van verslapping en veroudering van de huid tegen, zoals atonie en doffe huid. De rijke formule, die gevormd wordt dankzij een complex van plantenextracten en uitzonderlijke actieve bestanddelen, zorgt vanaf het eerste gebruik voor een doelgerichte voeding en diepe hydratatie. Door de werkzaamheid van nio-slim Niosomen, dat rijk is aan een krachtige combinatie van Puniczuur, Soja-isoflavonen en Cafeïne, is het mogelijk om door constant gebruik de stevigheid van de huid te verbeteren en het silhouet opnieuw te definiëren.

Actieve bestanddelen: Kariteboter, Centella asiatica extract, Zoete Amandelolie, Vitamine E, Gluconolacton, Nio-Slim Niosomen. Centella Asiatica Extract is een vaste kruidachtige plant die oorspronkelijk uit India en Madagaskar komt. Heeft een kalmerende en regenererende eigenschappen, wordt Centella gebruikt in producten om het verschijnen van huidimperfecties (striemen, littekens, cellulitis, acne) tegen te gaan.

  • Hoogwaardig cosmetisch product
  • Lage concentratie van emulgatoren
  • Nauwkeurige keuze in de oliefase voor een aangename, lichte textuur
  • Dermatologisch getest
  • Allergeen-vrije geurstoffen
  • Actieve bestanddelen waarvan de werkzaamheid bij de gebruiks concentratie bewezen is.

Gebruiksaanwijzing:

Elke dag een hoeveelheid op de te behandelen zones aanbrengen en met ronddraaiende bewegingen inmasseren tot het volledig is opgenomen door de huid. Voortdurend gebruik wordt aanbevolen om het resultaat te verhogen.

Tube 200ml