Nio men gezichtsreiniger
Nio een dagelijkse mens gezichtsreiniger, voor alle huidtypes geschikt. Zuivert, hydrateert en verzacht roodheid.

NIO Men Gezichtsreiniging

Nioblu
LV04001
NEW
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Gebruiksaanwijzing:

Breng een kleine hoeveelheid product aan op het gezicht, hals, zacht inmasseren en afspoelen met lauw warm water. (gebruik het evt elke ochtend onder de douche)

Nio men gezichtsreiniging voor dagelijks gebruik. Voor alle huidtypes geschikt. Zuivert, hydrateert en verzacht de roodheid van de huid. Handig tube om mee op reis te nemen, 100ml tube.

Ingrediënten:

Maïszetmeelhydrolysaat een natuurlijk bevochtigingsmiddel (vangt water op en houdt het vast in de huid)  Bekend om zijn verzachtende, kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen, nuttig voor het verlichten van laesies, irritatie en roodheid van de opperhuid. Wordt beschouwd als een uitstekende verzachtend middel bij gebruik in de cosmetica; heeft een absorberend en matterend vermogen in poedervorm, evenals verdikkende eigenschappen.

Papainecomplex en natuurlijke hydraterende factoren. Werkzame stof die is ontworpen om een optimale afgifte van papaine te bewerkstelligen en de huid beter te hydraterende, waarbij de natuurlijke barrièrefunctie van de huid in stand wordt gehouden dankzij de ingrediënten van de natuurlijke hydraterende factor. Papaine is een enzym dat de oude hoornlaagcellen vernieuwt. Daarnaast bevat dit complex Natural Moisturising Factor (NMF) ingrediënten, die de hydratatie van de huid verbeteren en de natuurlijke barrièrefunctie van de opperhuid in stand houden.