Nio Pre en Aftershave Gel

Nioblu
LV04002
NEW
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Nio Pre en aftershave gel

Gebruiksaanwijzing:

Na het reinigen, een hoeveelheid aanbrengen, voor en na het scheren, zachtjes inmasseren.

Voor het scheren verzacht de baard, verstevigt en beschermt de huid door haar voor te bereiden. Na het scheren, herstelt het de natuurlijke vochtgehalte en de gezichtshuid, helpt irritatie door het scheren te verminderen en geeft een aangenaam gevoel van frisheid.

Gel met diep hydraterende, verzachtende en kalmerende werking. Essentiële behandeling om de huid te verzachten en voor te bereiden op het scheren en direct daarna roodheid en irritatie te voorkomen. Geeft een aangenaam gevoel van welzijn. Dankzij de aanwezigheid van Nio-Oligo 3D niosome: microvezels met hyaluronzuur met drie verschillende molecuulgewicht die inwerken op elke laag van de huid en deze hydrateert. Bovendien ondersteunen de natuurlijke werkstoffen die het bevat de werking van het niosoom door de huid te verzachten, te kalmeren en te beschermen.

Aloë Vera Sap:

Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dankzij de synergie van antioxiderende en hydraterende stoffen in de plant stimuleert het de productie van collageen en elastine, twee fundamentele stoffen voor het verminderen van rimpels.

Maïszetmeel:

Bekend om zijn kalmerende verzachtende ontstekingsremmende eigenschappen, verlicht het laesies, irritaties en roodheid van de opperhuid.

Hyaluronzuur:

één van de beste ingrediënten in de cosmetische formules. Het is een krachtig vochtinbrenger en voedingsstof, die in staat is het fysiologische waterverlies van de huid te vertragen. Het is oplosbaar in water en werkt door de ruimte tussen de vezels op te vullen, waardoor stevigheid, elasticiteit, hydratatie behouden blijven. Geproduceerd in het lab uit gistcultuur, via een fermentatieproces.

3D Nio-Oligo Niosoom:

Microblaasjes die hoofdzakelijk hyaluronzuur met 3 verschillende molecuulgewichten bevatten en op elke laag van de huid inwerken. Hun functie is het hydraterende, egaliseren en gladstrijken van de huid.

Granaatappelextract:

Deze actieve wordt verkregen uit granaatappelpitjes, die rijk zijn aan minicinezuur, een meervoudig onverzadigd vetzuur met ontstekingsremmende werking, en fytosterolen met antioxiderende en regenererende werking. Dankzij de werkzame bestanddelen is het geschikt voor de geïrriteerde en gevoelige huid, uitstekend voor de schrale, en evt rode beschadigde huid van het scheren.

Allantoïne:

Komt voor in het kruid Consolida Major een plant met ontstekingsremmende en helende eigenschappen, die ook nuttig is tegen spijsverteringsstoornissen, artrose en krampen. Allantoïne wordt gebruikt als ingrediënt in cosmetica omdat het door zijn vele eigenschappen een heilzame stof is voor de dagelijkse huidverzorging. Houd de huid gehydrateerd en voorkomt trans epidermaal en vochtverlies.