Nio Nourishing Cream

LV01508
NIEUW
    Levertijd:2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Nu 15% korting

Deze volle creme met een rijke textuur heeft een belangrijke, beschermende, voedende en antioxiderende werking. Het gaat het proces van huidveroudering en ontstekingsaandoeningen tegen wat de huid kalmeert, gladder en elastischer maakt. Deze fantastische dag- en nachtcreme in één complimenteert hiermee de Collagen Skin Care Absolute lijn. Geniet van de aantrekkelijke introductieprijs!
Belangrijkste ingrediëntenNIO GLUCANMicroblaasjes met bèta-glucanen en magnolol voeren een belangrijke beschermende werking uit, versterken de natuurlijke afweer van de huid en gaan het verouderingsproces en ontstekingsaandoeningen tegen. Bevordert de immuunafweer en zorgt voor een antioxiderende en ontstekingsremmende werking.ZOETE AMANDELOLIEMet zijn rijke en verzachtende eigenschappen is het een waardevolle bondgenoot om te huid te hydrateren en te voeden.CACAOBOTER
Is voedend en antioxiderend, helpt de collageensynthese te stimuleren en herstelt de tonus van de huid. Het heeft ook een herstellende en ontstekingsremmende werking.
VITAMINE E
Door de antioxiderende en anti-verouderingseigenschappen bestrijdt het vrije radicalen.